Στην Answear πιστεύουμε ότι οι ενέργειες υπέρ της τοπικής κοινότητας και της ευημερίας του πλανήτη μας αποτελούν τη βάση για υπεύθυνη δραστηριότητα.

Θέλουμε να είμαστε πιστοί στο όραμα και τους στόχους μας που θα μας οδηγήσουν στη συνεχή ανάπτυξη και θα συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών για τον πλανήτη μας και για το περιβάλλον στις επόμενες δεκαετίες. Σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε ενεργά υπέρ των τοπικών κοινοτήτων, να υποστηρίζουμε νέα ταλέντα και να επεκτείνουμε ένα βιώσιμο πρόγραμμα ανάπτυξης.

Ευχαριστούμε το προσωπικό μας και τους πελάτες μας οι οποίοι αποτελούν την κινητήριο δύναμη μας για να βελτιωνόμαστε καθημερινά.

1

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της κοινωνικής μας ευθύνης σε κάθε πλευρά της δραστηριότητας μας: μεταξύ του προσωπικού, μέσω φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών και υποστήριξης νέων ταλέντων.

2

Για τον πλανήτη

Ένας από τους κύριους στόχους της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας είναι η συνειδητή και υπεύθυνη παραγωγή καθώς και η μείωση της επίδρασης που έχει η βιομηχανία ρούχων στο φυσικό περιβάλλον. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η βελτιστοποίηση διαδικασιών και η εφαρμογή λύσεων προς όφελος του πλανήτη μας.

Ανακύκλωση πρώτα

Το 2020, παρουσιάσαμε τα οικολογικά κουτιά συσκευασίας τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να ανακυκλωθούν. Είναι FSC πιστοποιημένα.

Υλικά

Εισάγαμε οικολογικά υλικά στην προσφορά μας- λινό, βισκόζη, οργανικό βαμβάκι, lyocel, tencel, modal, bamboo και ίνες cupro.

Συνείδηση

Εισάγουμε ολοένα και περισσότερες συλλογές οι οποίες κατασκευάζονται με συνειδητό τρόπο.

Όχι στη γούνα

Το 2020 αποκτήσαμε την πιστοποίηση ‘ Brand without the fur’ από τον Οργανισμό ‘Open Cages’.

Λιτή Παραγωγή

Στο δικό μας brand εφαρμόσαμε τη λιτή παραγωγή η οποία μας επιτρέπει να μειώσουμε τη σπατάλη φυσικών πόρων συμπεριλαμβανομένου του νερού και του ηλεκτρισμού και η οποία μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε λογική τιμολόγηση και δίκαιο εμπόριο.

3

Κοντά στους ανθρώπους

Εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες οι οποίες δεν αφορούν μόνο στη μόδα - οργανώνουμε δράσεις οι οποίες ανοίγουν το δρόμο στην καριέρα των νέων και των ταλαντούχων ή υποστηρίζουν τους νεότερους.

Υποστηρίζουμε ταλέντα

Δράσεις όπως ‘Bitwa Stylists’ ή ‘Project Packshot’ επέτρεψαν σε δεκάδες στυλίστες και φωτογράφους με έμπνευση να εξελιχθούν.

Φιλανθρωπική Δράση

Κάθε χρόνο, το προσωπικό μας συμμετέχει στο project με τίτλο ‘ Noble Package’. Το 2021 τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλογής Girl Power δόθηκαν αποκλειστικά σε οργανισμούς που υποστηρίζουν τις γυναίκες για όλες τις χώρες οι οποίες συμμετείχαν στο project.

Copyright 2010-2021 ANSWEAR.gr

Ακολούθησε μας: